Άνοιξε το Δικό σου κατάστημα τώρα
μέσα απο το franchising πρόγραμμά μας!


Το δικό σας κατάστημα makeup με το κλειδί στο χέρι!

Ανοίξτε ένα MIA Make Up Κατάστημα εύκολα, δεν απαιτεί ιδιαίτερη εμπειρία και μεγάλες επενδύσεις.

Η αποστολή σας είναι να βρούμε μια επιτυχημένη θέση για το κατάστημά σας, η δική μας είναι να δημιουργήσουμε μια επιχείρηση χαμηλών εξόδων και υψηλών κερδών παρέχοντάς σας δωρεάν σχεδιασμό του χώρου σας και πληροφορίες σχετικά με την πώληση εμπορευμάτων!

Δήλωσε το ενδιαφέρον σου στέλνοντάς μας ενα email στο marketing@miagreece.gr η μέσω τηλεφώνου στο 6980308011

Το brand Mia δημιουργήθηκε για να ενισχύσει και να προωθήσει μία άριστη σειρά ιταλικών καλλυντικών και να κάνει κάθε γυναίκα να αισθάνεται ξεχωριστή και μοναδική, δημιουργώντας το δικό της μοναδικό στυλ .

 

Η Mia Make Up γεννήθηκε χάρη στο πάθος και την τεχνογνωσία της Independent, μιας εταιρείας που δραστηριοποιείται στην επαγγελματική βιομηχανία καλλυντικών ομορφιάς για πάνω από 10 χρόνια.

 

Η αποστολή μας You...Are. Beautiful.  πηγάζει από την πεποίθηση μας ότι η ομορφιά και η ευημερία του σώματός μας είναι μια αδιάσπαστη ένωση, είναι το πάθος για την ποιότητα των προϊόντων μας και την συνεχή καινοτομία στα καλλυντικά ομορφιάς.

 

Η Mia Make Up παρουσιάζει προηγμένες σειρές μακιγιάζ, προϊόντα υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές και συλλογές που ακολουθούν τις πιο καινοτόμες τάσεις δημιουργώντας υπέροχα χρωματικά εφέ.

Ο Ιδανικός συνεργάτης

 

Ένα δυναμικό άτομο, που πιστεύει στα προϊόντα Mia και είναι έτοιμο για να αποκτήσει τη δική του επιχείρηση.

 

Με δυνατότητα πώλησης προϊόντων που είναι άμεσα αναγνωρίσιμα και απευθύνονται σε έναν απαιτητικό κοινό ενώ παράλληλα δημιουργεί  σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες.

 

Το Mia Make Up ανοίγει καταστήματα σε στρατηγικές τοποθεσίες: τους μεγάλους εμπορικούς δρόμους και τα εμπορικά κέντρα (malls).

Ιδανική επιφάνεια  τουλάχιστον 35 τετραγωνικά μέτρα.

1

Το περιεχόμενο όλων των καλλυντικών My Makeup παρασκευάζεται από Ιταλούς προμηθευτές και υπάγεται τους κανονισμούς που διέπουν τα σήματα Made in Italy (Νόμος 166/2009, 350/2003).

  Η ιταλική παραγωγή πιστοποιείται από το «Ιταλικό Ινστιτούτο Προστασίας του Παραγωγού».

 

2

Ο ποιοτικός έλεγχος και η τεχνική καθοδήγηση της Mia Makeup, σε συνεργασία με τα κορυφαία ινστιτούτα και εργαστήρια και με συνεχείς ελεγχους εξασφαλίζουν την υψηλή ποιότητα των καλλυντικών που παράγει η Mia Make up. Η διαδικασία παραγωγής ελέγχεται συστηματικά - προμηθευτές πρώτων υλών, συσκευασιών και σε όλα τα στάδια της επεξεργασίας-.

 

3

Υπάρχει εξειδικευμένη συνεργασία με το Κέντρο Cosmetology University της Ferrara για να υποβάλει τα προϊόντα της Mia Makeup σε κλινικές δοκιμές: δοκιμή patch που πιστοποιεί την απουσία αλλεργικών παραγόντων και άλλες δοκιμές που ελέγχουν ότι η συγκέντρωση βαρέων μετάλλων είναι σύμφωνη με τα διεθνή πρότυπα. 


Το προϊόν προστέθηκε επιτυχώς στη λίστα σύγκρισης